FESTKA #MADE4CHAMPS

Post date: 29.1.2015 8:59:22

FESTKA #MADE4CHAMPS

představuje speciální časově limitovanou nabídku rámů a kol pro týmy s cenovým zvýhodněním až 30 % oproti standardním ceníkovým cenám

Snem a cílem společnosti Festka bylo od jejího založení stavět závodní kola. Po čtyřech letech vývoje letos začínají kola Festka sedlat profesionální závodníci. Jako první začal na dráze šlapat do pedálů kola Festka vice-mistr světa Vojtěch Hačecký. Rám pro Ondřeje Sosenku, který se na jaře pokusí překonat rekord v hodinovce, je právě ve vývoji. Během roku Festka představí řadu dalších jezdců, pro něž postaví závodní kola na míru.

Rok 2015 je pro Festku rokem, kdy naplno vstupuje do závodní cyklistiky.

Protože noví šampióni se rodí z týmů, rozhodla se Festka v rámci kampaně s názvem #MADE4CHAMPS podpořit svou speciální nabídkou cenově zvýhodněných rámů a kol týmy o čtyřech a více jezdcích.

„Pro stávající i budoucí týmy jsme připravili speciální zvýhodněné ceny, za které je možné objednat rámové sety Festka, zapletená kola Rocket Wheels, nebo celá kola osazená vybranými komponenty nejvyšší kvality. Tým mohou tvořit závodníci na všech úrovních, stejně tak jako tréninkové skupiny jezdců bez závodních ambicí, pro něž je cyklistika radost,“ říká jeden ze zakladatelů značky Festka Michael Moureček.

Týmová nabídka je podmíněna jednotným designem a odběrem minimálně čtyř rámových setů Festka nebo čtyř párů zapletených kol. Materiál rámu a výběr komponentů je volitelný a poskytuje možnost různých kombinací podle preferencí a cenových možností každého člena týmu. Jednotlivá kola budou pro každého jezdce finalizována individuálně. Objednávky budou přijímány emailem nebo telefonicky.

Píšeme historii

„Před dvěma lety jsme se díky Projektu 200, nezávislé crowdfundingové kampani, v jejímž rámci nás řada lidí s důvěrou podpořila, dostali do pozice, v níž si teď my můžeme dovolit oplatit lidem jejich podporu a odměnit je za jejich víru v naše aktivity. #MADE4CHAMPS je naše cesta, jak podpořit týmy a tréninkové skupiny lidí, pro které je cyklistika stejnou vášní jako pro nás,“ doplňuje Michael Moureček.

Akce #MADE4CHAMPS startuje 26.1.2015 a končí 10.3.2015, přesně v mezinárodní den úžasnosti, který se Festka touto nabídkou rozhodla oslavit.

První týmy už vznikají

První Festka tým vznikl na sklonku roku 2014 v Austrálii a postupně se přidávají po celém světě další party a skupiny cyklo-fanoušků a závodní týmy. V současné době připravuje Festka rámy pro teamy v Portugalsku, v Japonsku, v USA, v Singapuru a v neposlední řadě v domovské Praze.

Jako první využil nabídky tým v Austrálii, který si vybral 8 rámových setů s koly Rocket Wheels a dalšími doplňky. Jezdci z týmu Festka Australia jezdí na rámech z karbonu, titanu a oceli, každý jezdec tedy využil možnosti individuální volby kola.

Pro více informací navštivte webovou stránku kampaně: http://www.festka.com/made4champs/cs/