Festka představuje na veletrhu Eurobike nový rám Festka XCr Chrome

Post date: 28.8.2013 7:37:52

Praha, Česká republika, 27. srpna 2013 – Progresivní mladá česká značka Festka Bicycles, která se věnuje návrhu, designu a ruční výrobě unikátních jízdních kol a doplňků na míru, představuje nový rám Festka XCr Chrome. Rám byl vyroben na zakázku pro firmu Columbus, která již téměř sto let produkuje trubky pro stavbu rámů a patří k absolutní světové špičce. Rám je postaven z nerezové oceli, která nese označení XCr. Netradiční průměr hlavové trubky tj. 44 mm umožňuje použití moderních karbonových vidlic i s rozměrem 1,5" (použít lze i klasický rozměr 1 1/8"). Rám vyniká vysokou pevností a dlouhou životností. Unikátní chromové lakování (k dispozici v široké paletě barevných variant) je výsledkem mnohadenní pečlivé práce. Rám bude vystaven od 28. 8. do 31.8.2013 na veletrhu EUROBIKE (http://www.eurobike-show.de/) v německém Friedrichshafenu na stánku firmy Columbus (hala A6 – stánek101). Rám je stavěn vždy na míru jezdci. Cena setu rámu + vidlice je 85 000,- Kč.

O Festka Bicycles

Festka je progresivní mladá česká značka, která se věnuje návrhu, designu a ruční výrobě unikátních jízdních

kol a doplňků na míru. Jsme skupina lidí různých profesí, společně vyrábíme cyklistické rámy, kombinujeme precizní řemeslné zpracování s vyspělými technologiemi a uměním. Rámy vyrábíme na přání zákazníků, tak bychom jim co nejvíce umocnili zážitek z jízdy na kole. Každé naše kolo je originál. K výrobě využíváme převážně karbon a ocel. Dnes se velká část cyklistické produkce vyrábí na Taiwanu a v Číně, tím se vytratilo řemeslo, ale i inovace. My vracíme do výroby rámů obojí. Milujeme práci s karbonem. Stavíme kola, která jsou pevná, lehká a spolehlivá. Na vývoji se podílí špičkoví odborníci z oboru. Ke každému zákazníkovi přistupujeme jako by to byl vítěz Tour de France. Pečlivě vás změříme, nakreslíme rám, náš designér připraví originální design a nakonec vás na kolo usadíme. A jdeme i mnohem dál - co třeba vlastní kolekce dresu, která ladí jen a jen s vaším kolem? Snažíme se dělat věci originálně a poctivě, díky tomu se těšíme na každý nový den.

Festka se snaží nabídnout svým zákazníkům full custom servis od rámů, přes dresy až po zajištění tréninků či cest za cyklistikou. Nabízí a zajišťuje vše, co cyklista může potřebovat. Festka vstoupila do povědomí s rámy ze sendvičových trubek vlastní konstrukce, které jsou velmi odolné vůči proražení. V letošním roce představila novou generaci trubek, které pohlcují nežádoucí vibrace. Cílem Festka je neustále vyvíjet a zlepšovat své produkty a služby ke spokojenosti svých zákazníků.

P.S.: Abychom nebyli tak akurátní, a protože si o to přímo způsob provedení laku a jeho nafocení říká, připojujeme i jedno (prakticky) stejně nafocené děvče... již dlouho si ho hýčkám v počítači, a nyní přišel její čas...

(http://www.google.ru/search?q=alyssa-miller-body-painting&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=c7EgUqnuGYKctAauyYD4DQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=600#imgdii=_)